SARA BERAM OBRANILA TITULU NA 59. BEOGRADSKOM POBJEDNIKU Hrvatska prvakinja ponovo uvjerljivo trijumfirala u Beogradu pobjedom nad Jelenom Janičijević iz Srbije!

Sara Beram (bivša Kos) ponovo je pobjednica Beogradskog pobjednika!

U finalu 59. izdanja tradicionalnog međunarodnog turnira u Beogradu naša prvakinja u kategoriji do 63 kg Sara Beram uvjerljivo je jednoglasnom odlukom sudaca sa 5:0 pobijedila domaću predstavnicu, reprezentativku Srbije Jelenu Janičijević!

Sara Beram (27, BK Petar Zrinski), koju od ove sezone vodi trener Pero Tadić, dominirala je u sve tri runde, kao što je protiv Janičijević bila bolja i lani u Beogradu i kasnije u Zagrebu 2021. godine u finalu Balkanskog prvenstva kad je postala prvakinja Balkana!

Sara Beram odličnu je formu i napredak potvrdila i na nedavnom državnom prvenstvu u Zadru gdje je u finalu pobijedila olimpijsku kandidatkinju Mariju Malenicu i bila proglašena za najbolju boksačicu prvenstva!

Na tradicionalnom 59. Beogradskom pobjedniku nastupio je i teškaš BK Gladijatora Kristijan Duje Gaćina koji je u četvrtfinalu poražen od ruskog boksača koji nastupa za Srbiju Sadama Magomedova.