Završen 8. Zagreb Open za mlađe kadete/kinje, kadete/kinje i juniore/rke

U Zagrebačkom boksačkom centru uspješno je odrađeno još jedno međunarodno boksačko natjecanje – 8. Zagreb Open za mlađe kadete/kinje, kadete/kinje i juniore/rke, u organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza.

Na 8. Zagreb Open prijavilo se osamdesetak natjecatelja iz devet europskih zemalja: Rumunjske, Ukrajine, Slovenije, Mađarske, Srbije, Crne Gore, Poljske, Njemačke i Hrvatske, a boksao je i jedan boksač iz Kanade.

U četiri natjecateljska dana, od četvrtka 17. listopada do nedjelje 20. listopada, održano je ukupno 56 mečeva. U četvrtak je boksano 6 mečeva, u petak 15, u subotu čak 27, dok je zadnjeg dana u nedjelju boksano 8 finala.

Mladi boksači i boksačice pokazali su zavidnu razinu tehnike i natjecateljske forme, a uspješne nastupe ostvarili su i zagrebački klubovi koji su prijavili sudjelovanje na turniru: BK Nokaut, BK Leonardo, BK Coloseum, BK Titan Gym, BK Sesvete, BK Gladijator, BK Lokomotiva, BK Petar Zrinski, BK Sveti Mihovil i BK Omega.

Podsjećamo, ove godine Zagreb Open održava se u dva termina zbog broja sudionika i borbi. 8. Zagreb Open za seniore/rke i mlađe seniore/rke održava se od 14. do 17. studenoga 2019. godine. Prijave za taj turnir otvorene su do subote 9. studenoga 2019. godine do 22 sata.