ZAGREBAČKI KLUBOVI PONOVNO USPJEŠNI

REKORDNI BROJ ODLIČJA NA PPH ZA MLAĐE KADETE I KADETE

Nakon Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe kadete i kadete, održanog u Vukovaru od 30. svibnja do 2. lipnja, zagrebački klubovi mogu se pohvaliti s 14 novih naslova prvaka.

U konkurenciji mlađih kadeta zlatna odličja osvojili su:
JONA PAŽIN (40 kg), BK KRALJ TOMISLAV
ŠIMUN BURIĆ (46 kg), BK TITAN GYM
IVAN ČABRAJA (50 kg), BK LEONARDO
MAROJE STOJANOVIĆ (52 kg), BK GLADIJATOR
MATEJ DEVIĆ (57 kg), BK GLADIJATOR

Prvaci u konkurenciji kadeta postali su:
LUKA ĐURIĆ (40 kg), BK LEONARDO
VITO RUPČIĆ (44 kg), BK REKORD
HRVOJE KUNSTOVIĆ (48 kg), BK LEONA
ENZO STROJANŠEK (52 kg), BK LEONARDO
GABRIEL VASILJ (57 kg), BK GLADIJATOR
ČERIM HOXAJ (60 kg), BK GLADIJATOR
MARKO MANDIĆ (70 kg), BK COLOSEUM
ARMIN KAN FEJZIĆ (75 kg), BK METALAC
JAKOV NEMET (85 kg), BK GLADIJATOR

Naši boksači osvojili su ukupno i 6 srebrnih te 9 brončanih medalja!

Novi viceprvaci postali su: ANTONIO BERCE (37 kg) iz BK REKORD i NIKO FILIPOVIĆ (57 kg) iz BK OMEGA u kategoriji mlađih kadeta te NOA ERJAVEC (40 kg) iz BK TITAN GYM, FILIP MARINOVIĆ (46 kg) iz BK GLADIJATOR, STIPE BREKALO (50 kg) iz BK SESVETE i MANUEL VUKOVIĆ (60 kg) iz BK LEONARDO u kadetskoj konkurenciji.

Osvajači bronce na ovogodišnjem prvenstvu su: LUKA OREČ (35,5 kg) iz BK GLADIJATOR, DENIS KANURIĆ (37 kg) iz BK GLADIJATOR, KERIM ALILI (40 kg) iz BK MARIN PERIŠIĆREKORD i MUSTAFA GAŠI (42 kg) iz BK REKORD u kategoriji mlađih kadeta te ANTON LOZANČIĆ (50kg) iz BK LEONA,  MARIN PERIŠIĆ (52 kg) iz BK KRALJ TOMISLAV, LOVRO BATINIĆ (54 kg) iz BK GLADIJATOR, HUGO RADIĆ (60 kg) iz BK GLADIJATOR i ADRIAN KRUPIĆ (63 kg) iz BK REKORD u kategoriji kadeta.

Ovaj rezultat je pokazatelj kvalitetnog rada i klupske kohezije koja je na zaista visokoj razini. Kroz sparinge i zajedničke treninge koje Zagrebački boksački savez kontinuirano provodi, naši najmlađi boksači imaju mnogo prilika za razvoj i napredak, a ovom prilikom čestitamo njima i njihovim trenerima na velikom broju osvojenih odličja te im želimo puno uspjeha u daljnjim sportskim izazovima!