Odlični Čačić i Biletić na jakom mađarskom turniru

Na jakom turniru u mađarskom gradu Egeru (Memorijal Gergely Bornemissz), zagrebački boksači i boksačice osvojili su dva prva mjesta, jedno drugo i jedno treće mjesto . Nastupilo je 269 natjecatelja iz 19 zemalja, a naša seniorka Nikolina Čačić iz BK Omega Zagreb u finalu je pobijedila mađarsku predstavnicu Viktoriju Matesz podijeljenom odlukom sudaca 3:2. U odličnoj borbi Nikolina je pokazala sve vrline prave borkinje i pobijedila uvjerljivije od samog službenog rezultata. Jednako je tako uspješan bio i naš mlađi senior (do 22 godine), teškaš Josip Biletić iz BK Sesvete. On je također podijeljenom odlukom sudaca 3:2 pobijedio Damira Tolbaya iz Kazahstana.

Junior Antonio Gabrić iz BK Leonardo u kategoriji do 75 kg osvojio je drugo mjesto, izgubivši u finalu od favoriziranog Kazahstanca Prikhodka Yevgeija 0:5.

Mlađi senior Noa Ježek iz BK Titan Gym u kategoriji do 69 kg osvojio je treće mjesto, iako je odlično boksao do polufinala. U četvrtfinalu je pobijedio mađarskog predstavnika, ali je morao odustati od daljnjih borbi zbog ozlijede šake.

Turnir je trajao punih pet dana, a zagrebačka boksačka ekspedicija brojila je osam boksača i jednu boksačicu te dva trenera i vođu puta, demonstrirajući i ovaj put visoku razinu zagrebačkog boksa.