Ježek najbolji na uspješno održanom Prvenstvu Zagreba 2021.

U organizaciji BK Arena i BK Coloseum, u suradnji s Zagrebačkim boksačkim savezom, uspješno je odrađeno još jedno boksačko natjecanje u Zagrebačkom boksačkom centru na Zagrebačkom Velesajmu.

U petak 15. svibnja i subotu 16. svibnja 2021. godine održano je Prvenstvo Zagreba 2021. u boksu za sve dobne skupine u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Unatoč problemima s kojima se svi suočavaju vezano uz pandemiju Covid-19 za Prvenstvo Zagreba 2021. u boksu pristiglo je ukupno 86 prijava natjecatelja.

Prijave su poslali boksačice i boksači iz zagrebačkih klubova: BK Titan Gym, BK Arena, BK Nokaut, BK Gladijator, BK Leona, BK Leonardo, BK Nokaut, BK Optimist, BK Sesvete, BK Metalac, BK Coloseum, BK Omega, BK Lokomotiva, BK Kralj Tomislav i BK Petar Zrinski.

Prvi dan prvenstva u petak odboksano je 21 polufinalna borba, dok je u subotu održano 14 finalnih mečeva, a dva su završila bez borbe. Senior Noa Ježek (Titan Gym) izabran je za najboljeg boksača na prvenstvu.

Ovo je prvenstvo uz natjecateljski prestiž nadboksavanja za naslov najboljeg u glavnom gradu Hrvatske poslužilo kao test forme i mogućnosti za mlade i one nešto iskusnije boksače i boksačice.