9. Zagreb Open – turnir za mlađe kadete/kinje, kadete/kinje i juniore/rke

Zagrebački boksački savez po deveti je put organizator boksačkoga turnira Zagreb Open 2020. Zbog pandemije Covid-19 turnir ove godine neće biti međunarodnog karaktera, već je prvenstveno namijenjen hrvatskim boksačicama i boksačima.

9. Zagreb Open održat će se d 23. do 25. listopada 2020. godine. Turnir se održava u Zagrebačkom boksačkom centru. Adresa je Zagrebački Velesajam, paviljon 18, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.

Prema rasporedu turnirske aktivnosti počinju u petak 23, listopada, sve kreće prijavom ekipa u 11 sati, zatim je kontrola boksača i službeno vaganje od 12 sati, nakon toga slijedi ždrijeb i tehnički sastanak u 14 sati. Eliminacijski mečevi počinju od 16 sati.

U subotu 24. listopada, nakon jutarnje vage (od 8 do 9 sati) na programu su polufinalne borbe od 12 sati.

Nedjelja 25. listopada finalni je dan Zagreb Opena, finalni mečevi počinju u podne, a prije toga od 8 do 9 sati održat će se vaga za finaliste.

Na Zagreb Openu pravo nastupa imaju mlađe kadete/kinje (rođeni 2008/9), kadete/kinje (rođeni 2006/7) i juniore/rke (rođeni 2004/5).

Klubovi mogu prijaviti više od jednog natjecatelja po kategoriji. U svakoj kategoriji mogu nastupiti maksimalno 8 boksača/ica. U slučaju većeg broja prijava po kategoriji ždrijebom će se odlučiti tko ispada, prvi u ždrijeb ulaze boksači klubova koji su u toj kategoriji prijavili dva ili više predstavnika.

Prijave za turnir otvorene su zaključno do petka 16. listopada 2020. godine putem web stranice:

https://www.boks-natjecanja.eu

Pozivnica na turnir