Zagreb Open 2019 za seniore/rke i mlađe seniore/rke

Zagrebački boksački savez već osmu godinu organizira Zagreb Open – međunarodno boksačko natjecanje koje se kroz godine svoga postojanja uspješno nametnulo organizacijom i kvalitetom u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Osmo izdanje turnira Zagreb Open 2019 održava se u dva termina zbog broja sudionika i borbi. Zagreb Open za mlađe kadete/kinje, kadete/kinje i juniore/rke održao se od 17. do 20. listopada 2019. godine uz sudjelovanje osamdesetak natjecatelja iz devet europskih zemalja: Rumunjske, Ukrajine, Slovenije, Mađarske, Srbije, Crne Gore, Poljske, Njemačke i Hrvatske, a boksao je i jedan boksač iz Kanade.

Sada slijedi Zagreb Open za seniore/rke i mlađe seniore/rke, koji se održava se od 14. do 17. studenoga 2019. godine. Brojne prijave za turnir pristižu iz stranih i hrvatskih klubova, rok za prijave na turnir je do subote 9. studenoga 2019. godine do 22 sata.

Prijave na turnir moguće su putem sljedeće poveznice:

https://www.boks-natjecanja.eu/php/home.php

Prema predviđenom rasporedu u četvrtak 14. studenoga sve kreće službenim vaganjem i liječničkim pregledom od 13 sati, nakon toga slijedi ždrijeb. Eliminacijski mečevi počinju od 18 sati. U petak 15. studenoga, u subotu 16. studenoga, te u nedjelju 27. studenoga mečevi se održavaju od 12 sati.

Turnir se održava u Zagrebačkom boksačkom centru. Adresa je Zagrebački Velesajam, paviljon 18, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.

Ulaz na 8. Zagreb Open za gledatelje je besplatan.