SARA BERAM OSTVARILA DRUGU POBJEDU NA KVALIFIKACIJSKOM TURNIRU U BANGKOKU ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU!

Hrvatska prvakinja SARA BERAM (29) u svom drugom meču na olimpijskim kvalifikacijama u Bangkoku, u 1/8 finala kategorije do 60 kg, pobijedila je jednoglasnom odlukom sudaca 5:0 reprezentativku Slovačke Miroslavu Jedinakovu (24), bivšu prvakinju Europe do 22 godine i plasirala se u četvrtfinale među osam najboljih, praktički na korak do olimpijske vize za Pariz!
ČESTITKE SARI!

Iz Sarine kategorije do 60 kg plasman na Olimpijske igre ostvarit će samo tri boksačice, dakle Sari trebaju još dvije pobjede i plasman u finale ili pobjeda u repesažu za treće mjesto koje vodi u Pariz!

SARA BERAM je vrhunski odradila prva dva meča i upisala dvije sigurne pobjede – prvo se revanširala Japanki Taguchi za poraz na prvim olimpijskim kvalifikacijama u Busto Arsiziju, a onda uvjerljivo svladala najbolju slovačku boksačicu, visoku i okretnu tehničarku dugih ruku, no Sara i njen trener Damir Stručić pronašli su pravu formulu uz koju nova pobjeda nije bila upitna nijednog trenutka.

Sara je pobjedu platila i s dvije neugodne ozljede – dobila je udarac laktom koji joj je rasjekao usnu i drugi u ruku zbog čega je morala kod liječnika i završila s povezom na ruci.

BRAVO SARA, SRETNO DO PARIZA!

Sara će svoj treći meč u četvrtfinalu boksati u petak, 31. svibnja 2024. godine protiv opasne Vijetnamke Ha Thi Linh koja je u osmini finala pobijedila vrlo snažnu predstavnicu Urugvaja, a prije toga reprezentativku Litve.

U četvrtak, 30. svibnja prvi meč na svjetskom kvalifikacijskom turniru u Bangkoku imat će i NIKOLINA ĆAĆIĆ (57 kg) boksačica zagrebačkog boksačkog kluba Omega.

SRETNO HRVATSKA!