Održano boksačko Prvenstvo Zagreba 2018

Boksačko Prvenstvo Zagreba 2018. u održano je u središnjem vikendu prosinca 2018. godine u Zagrebačkom boksačkom centru.

Zagrebački boksački savez bio je organizator natjecanje na koje su se mogli prijaviti boksači i boksačice svih dobnih skupina i svih težinskih kategorija. Za sudjelovanje na Prvenstvu Zagreba 2018 pristiglo je ukupno 83 prijave.

U subotu 15. prosinca na rasporedu su bili polufinalni mečevi, dok su dan kasnije, u nedjelju 16. prosinca, održana finala uz prigodnu dodjelu odličja najboljima.

Već je u subotu u dvorani Zagrebačkoga boksačkoga centra na Zagrebačkom Velesajmu bilo atraktivnih mečeva koji su napunili tribine dvorane. Gledatelji su, uz sekundiranje voditelja programa, od prvog do posljednjeg meča, bodrili i navijali za svoje boksače.

Dobro raspoloženje na popunjenim tribinama ponovilo se na finalnim mečevima u nedjelju. Borbe za zlatno odličje i naslov prvaka svoga grada kreirale su posebno uzbudljive situacije, jednako na ringu kao i na tribinama. Bilo je lijepih poteza, udaraca, eskivaža, nokauta, te mečeva izrazite borbenosti i tenzija u kojima su se u par navrata međusobno našli i boksači iz istoga kluba.

Sportska atmosfera i dobra organizacija obilježile su Prvenstvo Zagreba 2018. od početka do kraja natjecanja.